Stod och lagade mat när jag plötsligt fick ont i ryggen

Stod och lagade mat här om dagen när jag plötsligt fick helt fruktansvärt ont i ryggen. Vet inte varifrån det kom men det slog till ganska direkt. Då kände jag istället att det nog skulle vara mer aktuellt för mig att gå och se till att få riktigt massage istället. Så jag ringde och bokade tid för massage i Alingsås det första jag gjorde när jag var färdig med matlagningen och inte längre kände att jag behövde lägga en massa tid på att fixa med det.

Blev en behandling på Walk With Passion och förhoppningsvis så kommer det att göra så att all min ryggvärk försvinner. Det är det jag hoppas i alla fall och tror att det kommer att kunna göra ganska stora underverk. Sen är det klart att jag inte helt kan veta säkert om det blir väldigt bra eller sådär lite halvdant men jag känner ändå att det nog är ett bra alternativ att se till att gå på en behandling i massage och att göra det på ett sätt som förhoppningsvis kommer att ha goda effekter och ge väldigt mycket.

Sen vet jag inte helt säkert vad jag kan få ut av det men jag tror nog ändå att jag tycker bäst om att kunna göra det för att få det omgjort på ett sätt som jag trivs med och som gör sig bra för just mig. Sen hur det blir mer det hela är en helt annan sak och blir någonting som ändå är ganska viktigt och avgörande för både matlagningen och massagebehandlingarna på Walk With Passion i Alingsås.